24.6.09

En la sala d'espera

En termes generals, la sala d’espera acostuma a ser un espai, ja sigui d’una estació de tren, del consultori d’un metge, d’una oficina, en què els passatgers, els pacients, els clients, s’esperen a ser atesos.

Doncs bé, actualment em trobo en una mena de sala d’espera, en un moment d’expectació i reflexió. En poc temps -concretament durant el darrer any- una sèrie de circumstàncies personals, laborals i sentimentals, han donat un gir rellevant en la meva vida. No tinc intenció de dramatitzar-ho, ni molt menys, però sí de qüestionar-me certes coses.

En el curt termini, tot això ha derivat en emprendre un gran viatge, concretament un projecte de volta al món. En certa manera, és la gran sala d’espera. Un viatge que m’ha de servir d’aprenentatge, d’orientació, de cerca de noves oportunitats a tots nivells. Potser al tornar em trobi en el mateix punt que en el moment de marxar, però al menys espero que alguna cosa de profit en pugui treure. Si més no, aquesta és la meva intenció. No és un propòsit irreflexiu, sinó que hi ha uns motius al darrera que ho justifiquen.

Aquest viatge me’l plantejo com un camí de renovació, oxigenació i reafirmació personal. No hauria de ser una sala d’espera buida de contingut, sòbria i estàtica, en la que cada minut d’espera se’t fa etern. Tot el contrari, ha de ser una sala d’espera que em permeti conèixer, experimentar, compartir, descobrir, sentir, evidenciar, etc.

I una cosa és ben certa: sense l’energia, estima i recolzament que he rebut per part de la família i els amics, aquest projecte no s’hagués pogut dur a terme. Durant aquest darrer període han estat al meu costat en tot moment. Realment, amb tots ells tinc un gran deute. Sense la seva acceptació, segurament no hagués tirat endavant aquesta gran aventura.

3 comentarios:

  1. Shalom germà!

    T'estimo molt, gaudiu al màxim i eixeu que la India us entri fins al tuétano.

    I no us espanteu a la entrada a Nova Delhi...que pressionen però al subcontinent ningú us mossegarà (espero que si ho faci alguna...)

    I penja fotos quan puguis...;-)

    T'estimo molt

    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  2. Així m'agrada, per fi el blog del Loco!!!. Només dir-te que per mi és un privilegi poder compartir aquesta sala d'espera!!!.
    Que continuem com cada matí..."Avui serà un gran dia"!!!

    ResponderEliminar
  3. Venga. loooooco. Mucha suerte con toda esta aventura que justo comienza.
    Cuando llegues a la India, no te pierdas un curry que lleva espinacas llamado Palak Kofta, aunque con pollo o cordero también lo encontrarás más a menudo. No dejes de probar unos dados de queso en salsa llamado Paneer, que en Tikka están fabulosos (Paneer Tikka). Al lado, siempre, un Mango Lasi. Siéntate en un chiringuito de la calle y haz un Chai bien dulce mientras observas el mundo.
    Ah, no pretendas cepillarte a las indias la primera noche. No te eches la culpa; es cuestión cultural. Verás los rostros femeninos más preciosos jamás vistos, de verdad, con esos ojos negros y cabelleras morenas que quitan el sentido.
    Te seguiré los pasos des de este blog. El título una mica fifi, Marc. Tu vida ahora no empieza en una sala de espera, sino en un gran escenario, o una pista de baile, o en los exteriores de la mejor peli, o en ...
    Te quiero.
    Àlex

    ResponderEliminar