7.9.09

El nord de Tailàndia














02.08.09. Amb el vol PG0219 (Bangkok Airways) vàrem arribar a Chiang Mai des de l’aeroport de Bangkok. En aquells moments érem tres aventurers, ja que es va afegir a nosaltres un gran veterà del Sud-est asiàtic. Sí senyor, el Tomàs, un gran personatge que cada cop que es presenta per aquelles terres li pengen una medalla a la solapa i li fan reverències. Amb ell ja he tingut l’oportunitat de descobrir a fons tota la part peninsular del Sud-est, començant pel Vietnam, Cambodja, Myanmar i Tailàndia, i per acabar, ens esperava el darrer atac a Laos.

Durant un mes, ha estat el nostre líder espiritual i mestre de cerimònies. Gràcies per tot, Tomàs, se’t troba a faltar al país del Chin Chan, l’Arare i el dr.Slump, i en Son Goku i en Satanàs Cor Petit!

Pels tailandesos, Chiang Mai és un tresor nacional i un símbol d’identitat cultural. Pels visitants, més aviat un lloc per absorbir una mica l’ambient purament thai i degustar l’autèntica gastronomia tailandesa, per quatre duros. En aquella ciutat, vàrem passar-hi un parell de dies. Tot seguit ens esperava Chiang Rai, que ens va servir de punt base per visitar el White Temple, les ètnies minoritàries del nord (long neck Karen, Akha, Lahu muser, Palong, Lu Mien- Yao) , Mea Sai, així com el mític Golden Triangle, punt en que convergeixen les fronteres de Tailàndia, Myanmar (Birmània) i Laos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario