10.7.09

Nepal: terra de Yaks i Sherpes

Hores vol
Varanasi-Katmandú: 40 minuts

09.07.09. En arribar a Katmandú amb el vol IC 751 (Air India) procedent de Varanasi, ja es començava a respirar l’autèntic ambient d’excursionistes i alpinistes procedents de diferents punts del món. La sensació al baixar del mateix avió ja va ser estimulant.

Nepal és sens dubte una de les destinacions amb més oferta per gaudir dels esports a l’aire lliure: des de l’alpinisme, l’escalada i el trekking, fins a barranquisme, rafting, BTT, kayak, etc. La mateixa ciutat de Katmandú compta amb una extensa oferta de botigues de muntanyisme i agències que organitzen sortides personalitzades a diferents indrets del país. És una competència ferotge, fins i tot al mateix carrer, per veure qui s’emportarà al client amb el menor temps possible.

Tenint en compte que estàvem en plena temporada de pluges monsòniques, potser no era la millor època de l’any per a la pràctica del senderisme. No obstant, no volíem deixar escapar l’oportunitat de conèixer de ben a prop les altes muntanyes de l’Himàlaia. L’emoció estava assegurada!

1 comentario:

  1. Ho aconseguireu segur. Depen del que us cobri el sherpa aviseu-me per portar els bultos...i guardeu-me una birra.

    A veure si amb aquesta aficiones al tete a fer muntanya i un estiu d'aquests tornem a repetir travessa, a part de la que ja compartim, que es i serà ben llarga.

    Gaudiu com a yaks i purifiqueu-vos de l'aire fresc.

    Una abraçada gegant com l'Everest

    ResponderEliminar